Sijainti ja pysäköinti

Hämeenlinna Teatteri sijaitsee Verkatehtaan alueella Viipurintien ja Keinusaarentien kulmauksessa. Teatterin sijainti ja pysäköintipaikat kartalla.

Pysäköinti

Teatterilla ei ole omia parkkipaikkoja. Teatterin lähellä on pysäköintitalo Keinuparkki osoitteessa Talaskuja 2 (rakennus K-marketin takana). Keinuparkissa voitte ostaa maksuautomaatilta esityspäivinä tuntia ennen esitystä sekä tunnin esityksen jälkeen pysäköintilipun, jolla voitte ajaa esityksen päätyttyä suoraan ulos parkkihallista. Pysäköintiautomaatilla painatte ensin "Kulttuuri"-painiketta ja laitatte sitten sisäänajolipukkeen automaattiin sekä suoritatte 3 euron maksun. Pysäköintilipulla pääsee esityksen jälkeen tunnin ajan pois pysäköintitalosta. Palvelun tarjoaa Hämeenlinnan Pysäköinti Oy.

Liikuntaesteisille on viisi autopaikkaa teatterin edessä, Keinusaarentie 5

Lyhyt asiointi lipunmyynnissä on sallittu asiointipysäköintipaikoilla Viipurintien varrella olevissa linja-autoparkkiruuduissa.

Saapuminen julkisilla

Linja-autoasema ─ Hämeenlinnan Teatteri 500 m
Rautatieasema─ Hämeenlinnan Teatteri 300m
Taksien asiakasliikenteelle on varattu paikka, Viipurintie 4 (Marin Grillin edessä).

Saapuminen teatteriin bussilla

Lahden suunnalta tulevat voivat jättää asiakkaat kyydistä teatterin eteen kaukoliikenteen pysäkille, Keinusaarentie 5.

Helsingin ja Tampereen suunnalta tulevien kannattaa ajaa kaupungin keskustan läpi Viipurintielle, ja asiakkaat voi jättää kyydistä Viipurintie 4 tai Keinusaarentie 5.

Bussien pysäköinti Viipurintie 4, (2 paikkaa), Paasikiventie 2 (4 paikkaa), Verkatehtaan parkkipaikalla (2 paikkaa) ja Linja-autoasemalla.