Korona-tilanteen poikkeusjärjestelyt

Hämeenlinnan Teatteri ottaa käyttöön koronapassin pe 19.11. alkaen!

Pahentuneen pandemiatilanteen ja yleisöturvallisuuden takia otamme koronapassin käyttöön.

Kanta-Häme siirtyi koronaviruspandemian leviämisvaiheeseen 12.11.2021 alkaen, tämän takia viranomaiset ovat tiukentaneet ravintolarajoituksia, jotka vaikuttaisivat teatteriravintolan toimintaan ilman koronapassia.

Koronapassia tullaan vaatimaan toistaiseksi teatterin pääovilla Keinusaarentie 5.

Koronapassia ei vaadita alle 16-vuotiailta. Suomessa koronapassina toimii EU:n yhteinen koronatodistus.

Kun olet tulossa teatteriin, toimi näin:
• Lataa koronapassi etukäteen Omakanta-palvelusta. Omakantaan voit kirjautua osoitteessa www.kanta.fi
• Tulosta koronapassi paperille tai valmistaudu esittämään se mobiililaitteen näytöltä. Ota passi valmiiksi esiin mobiililaitteelle ja säädä näytön kirkkaus mahdollisimman suureksi.
• Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi tarkistuksen yhteydessä.
• Saavu teatterille hyvissä ajoin ennen esityksen alkua, jotta passien tarkastamiseen jää hyvin aikaa. Passit tarkistetaan sisäänkäynnin yhteydessä.
• Teatterilla on edelleen voimassa vahva maskisuositus.

Kirjautumalla sähköiseen Omakanta-palveluun saat todistuksen täydestä koronarokotekattavuudesta, negatiivisesta koronatestituloksesta tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetusta koronataudista. Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja.

Mikäli sinulla ei ole koronapassia, voit vaihtaa liput myöhempiin esityksiin, lahjakorttiin tai niiden hinta palautetaan. Muita kuluja ei palauteta kuten toimitusmaksuja.

Täytä palautuslomake klikkaamalla osoitteesta hmlteatteri.fi/peruttu tai soita 0600 102030 (0,76€/min+pvm) ma-pe klo 9-18

Huom. lippujen siirto tai palautus tulee tehdä ennen esityksen alkua.