Toukkaset

Toukkaset

« Palaa esityslistaan

Mitä

Lapsen oikeuksien viikko 18.-24.11.2019

TOUKKASET on lempeä vauva- ja taaperoteatteriesitys, joka kertoo toukan matkasta perhoseksi. Sademetsässä hoidetaan perhosentoukkia eli omia lapsia.
Esityksessä vanhempi käärii vauvansa toukanasuun eli kapaloon. Mitä sitten tapahtuu, kun sademetsään tulee myrsky?

Hämeenlinnan teatteri ja Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX ovat toteuttaneet yhteistuotantona pikkulapsiperheille suunnatun esityksen Toukkaset. Esityksen ovat käsikirjoittaneet, lavastaneet ja puvustaneet ARXin taidekasvattaja Taina Maria Savimäki ja Hämeenlinnan teatterin näyttelijä Henna-Maija Alitalo sekä ohjaaja Reija Isosuo. Esitys oli Lasten taidefestivaali Hippaloiden ohjelmistossa kesällä 2019, ja se sai erinomaisen vastaanoton. Esitys tukee lapsen ja aikuisen välistä kiintymyssuhdetta ja keskinäistä vuorovaikutusta. 

Esitys on rauhallinen ja visuaalisesti runsas ja värikäs. Yleisö on aktiivisessa roolissa, ja yhteen esitykseen mahtuu 12 lapsi/aikuinen-työparia. Esityksen kesto on 30 min.

Keskiviikkona 20.11. klo 10 esitys on 0-12 kuukauden ikäisille ja klo 15 esitys on 12-24 kuukauden ikäisille. Hämeenlinnan teatterin Verstas-näyttämö. Esitys on maksuton ja mukaan mahtuu siis 12 lasta ja 12 aikuista /esitys ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset reija.isosuo@hmlteatteri.fi tai 0407618876

Kommentoi Facebookissa