THE ROOSTERS THEATRE SHOW

THE ROOSTERS THEATRE SHOW

« Palaa esityslistaan

Mitä

The Roosters Theatre on tulossa Suomeen kiertueelle!

MYYNNISSÄ NYT! VIP-paketti 4 henkilöä + tapaaminen + valokuva shown jälkeen 200€, teatterin lipunmyynnistä ja lippu.fi

Huhtikuussa 2020 Burleski- ja Kabaree- tapahtumien kuuluisa tuottaja Lady Misty May, Misty Events Oy ylpeänä esittää The Roosters Theatre Suomen kiertue.

Mikä on The Roosters Theatre?

Tämä täysin kukkojen miehittämä teatteri saapuu Prahasta, Tšekin tasavallasta - historian ja taiteen kaupungista, jolla on yli 100 vuoden värikäs kabaree- varietee- ja teatteri historia. 
Kukot ovat luoneet aivan uuden, ainutlaatuisen, omanlaisen viihdetyylin, joka on nopeasti saanut faneja. Kabareen, burleskin, tanssin, akrobatian, tankotanssin, huumorin ja komedian yhdistelmä teatteri on ainutlaatuinen paitsi Euroopassa myös maailmassa.
Kolme vuotta sitten ryhmä ammattitaiteilijoita kokoontui yhteen halusta viihdyttää yleisöä niin kuin kukaan ei ole viihdyttänyt! He päättivät yhdistää taiteensa ja kokemuksensa kaikilta taiteellisilta aloilta ja perustivat maailmanlaajuisesti ensimmäisen miesryhmän luoman The Roosters Theatre Shown, joka on täynnä energiaa, huumoria ja liioittelua yhdistettynä tanssiin ja akrobatiaan, Shown joka todellakin tullaan muistamaan kauan sen näkemisen jälkeen.

Lisää tietoa ja valokuvia näistä mahtavista kukoista löytyy verkkosivuilta cabaretshow.cz tai sosiaalisista verkostoista Facebook, Instagram, Twitter tai YouTube sivustolta @theroosterstheatre.

Kesto 1h 30min, sis väliajan

Kommentoi Facebookissa