SIRKUS MELSKALA

SIRKUS MELSKALA

« Palaa esityslistaan

Mitä

Kaikkien aikojen kummallisin Sirkus on saapunut kaupunkiin! Tässä sirkuksessa niellään miekkoja jos ne on tehty pullasta, Ilmavaivoista kärsivä leijonankesyttäjä onnistuu hukkaamaan jopa kultakalan ja apinoiden soittokunta laittaa koko yleisön pomppimaan. Mutta ensin kannattaa tehdä sinunkaupat!

Sirkusmaailman menneisyyden tulevaisuuden lupaus, itse tirehtööri Melskala johtaa eriskummallisen pientä teatteriseuruetta, jolta luonnistuu niin taikuus, nuorallatanssiminen, käärmeenlumoaminen, jousiampuminen kuin käärmeenlumoaminenkin. Vai luonnistuuko sittenkään? 

TV:stä tutut lastensuosikit Tuomo Rannankari, Siina Hirvonen ja Jaakko Loukkola yhdistävät voimansa energisessä ja humoristisessa koko perheen musiikki-ilottelussa! Esityksessä kuullaan Tuomon rakastettuja kappaleita, sekä kaikille tuttuja lastenlauluja täysin uudenlaisella twistillä! Tervetuloa viihtymään!

Musiikin sovitus ja toteutus Kari Mäkiranta, lavastus Marko Korkeaniemi, puvustus Piritta Kämi-Conway, tekninen suunnittelu Antti Nieminen,graafinen suunnittelu Kalle Tulander, konsepti ja käsikirjoitus Jaakko Loukkola

 Tuotanto IdeaTeatteri Osuuskunta 

Esityksen kesto n. 1h ei väliaikaa ikäsuositus 2+

Kommentoi Facebookissa