Madaamit

Madaamit

« Palaa esityslistaan

Mitä

Madaamit on syvällinen ja oivaltava näytelmä äidiksi tulemisesta ja äitinä olemisesta. Tällä kertaa äitiyttä katsotaan kolikon kääntöpuolelta, miehen näkökulmasta.

Madaamit kertoo tuiki tavallisesta ambulanssikuskista, joka eräänä päivänä antaa periksi vaimonsa vaaleanpunaisille vauvahaaveille. Kukaan ei vain maininnut miehelle, että pienokaisen mukana taloon tunkeutuvat myös daamit, jotka tietävät äitiydestä kaiken: yhtäällä piikittelee kalkattava anoppi, toisaalla pommittaa paskantärkeä naapurinrouva, eikä miehen ahdinkoa yhtään helpota se, että oma äiti takertuu kiinni housunlahkeeseen, eikä suostu laskemaan irti.

Tuomas Parkkisen kirjoittama komedia viihdyttää ja koskettaa. Sen tunnistettavat tilanteet kolahtavat sekä miehiin että naisiin, niin äiteihin kuin isiinkin, nykyisiin ja tuleviin.

Kirjailija & Ohjaaja Tuomas Parkkinen

Rooleissa Tuija Vuolle, Sauli Suonpää, Sanni Haahdenmaa, Johanna Reilin, Liisa Peltonen, Minerva Salomäki/ Kerttu Suonperä

Lavastussuunnittelu Marko Karvonen
Pukusuunnittelu Satu Suutari
Äänisuunnittelu Harri Kuittinen
Valot Veikko Pulli

Ensi-ilta 12.10.2019, Päänäyttämö

Kesto n. 2 tuntia 10 minuuttia sisältää väliajan, liput 32/29/20 €, K-12

Siirry tästä Kuvapankkiin

HUOM! Pe 18.10. klo 19 esitys järjestetään tuoksuttomana!
La 23.11. klo 18 esitys on K-18, 
jolloin on mahdollista nauttia juomansa rauhassa katsellen hyvää ja nautittavaa teatteria.

Katsojapalautteita

Kiitos kysymästä, pidimme näkemästämme. Näytelmä oli meistä monille tuttu,koska se on mennyt myös Tampereen Teatterissa, tosin melko kauan sitten. Vuolteen Tuija oli edelleen hyvässä vedossa, samoin koko muukin esittäjäkunta. Tuomas Parkkisen sarkastisen hauska teksti on nokkelaa, eikä säästä katsomon puolellakaan huomaamasta yhtymäkohtia omaan tai naapureiden elämään. Hämeenlinna otti meidät Eino-klubilaiset hyvin vastaan, sillä ennen esitystä tutustuimme Verkatehtaan suureen saliin, jonka toimitusjohtaja Janne Auvinen meille ansiokkaasti esitteli. Kiitokset kaikille ja terveiset myös lippukassalle, jonka kanssa on aina mukava asioida.

Hieno paikka ja hyvä katsomo. Kävimme katsomassa esityksen Madaamit. Esitys oli oikein hyvä ja hauska. Suosittelen lämpimästi käymään aina kun ohjelmistoon tulee itseäsi kiinnostava esitys.

Kommentoi Facebookissa