IHAN SEELANA

IHAN SEELANA

« Palaa esityslistaan

Mitä

Ohjeet kuinka toimia varattujen tai jo ostettujen lippujen kanssa.

Esitys on siirretty syksylle, uusi esitys on la 23.10.2021 klo 13.

Jo ostetut liput säilyvät ennallaan. Mikäli tämä ei teille sovi niin voitte vaihtaa lippunne lahjakortiksi tai teille palautetaan lipun hinta. Muita kuluja ei korvata esim. toimitusmaksut, matkat, majoitus.  Olethan yhteydessä palautuslomakkeella https://hmlteatteri.fi/peruttu tai ke 12-18 ja to-pe 12-16 p.0600 102030 (0,76€/min+pvm) viimeistään 23.4.2021.

Lippuvaraukset siirtyvät automaattisesti, viimeinen lunastuspäivä on pe 15.10.2021.

IHAN SEELANA 

Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma. Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Seela ja Kari ovat tunteneet toisensa vuodesta 1973. Tarinoinnin lomassa näytetään videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista Seelan esityksistä Seela Sella seisaallaan, Ottaa sydämestä, Seela Sella ja Pieni eläin ja Yhtä matkaa.Seela tarjoaa myös joitakin pieniä näytteitä taiteestaan.

Paitsi työstä, puhutaan myös Seelan lapsuudesta, opiskelusta ja avioliitosta. Kaiken kaikkiaan katsojilla on tilaisuus nähdä ja kuulla, miten tavallisesta pienestä Seela Virtasesta varttui rakastettu näyttelijä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella.

 kesto 2h sis. väliajan 

Kommentit