Hiljaiset sillat

Hiljaiset sillat

« Palaa esityslistaan

Mitä

Hiljaiset sillat saa ensi-iltansa Hämeenlinnan Teatterin Päänäyttämöllä 27. helmikuuta 2019.

4,1 (27 katsoja-arvostelua)

Klassisen, tositapahtumiin perustuvan rakkaustarinan päärooleissa nähdään Sinikka Salminen ja Lasse Sandberg.  Näytelmä perustuu Robert James Wallerin romaaniin Bridges Of Madison County ja sen on sovittanut Sari Niinikoski.

Hiljaiset sillat on koskettava tositapahtumiin perustuva rakkaustarina, joka tapahtuu neljän päivän aikana. Valokuvaaja Robert etsii Madisonin piirikunnassa Rosemanin katettua siltaa kuvatakseen sen. Hän törmää sattumalta karjatilallisen kotirouvaan, Francescaan, jonka perhe on juuri lähtenyt maatalousnäyttelyyn. Francescan elämä muuttuu noiden päivien aikana lopullisesti kun hän ja Robert rakastuvat toisiinsa syvästi ja intohimoisesti. 

Kuvassa Lasse Sandberg ja Sinikka Salminen (Kuvaaja: Tapio Aulu)
 

Kurkista esiripun taakse blogissa: http://blogi.hmlteatteri.fi/

Pohjautuen James Wallerin romaaniin. Käsikirjoitus Sari Niinikoski.
Ohjaus Ilkka Heiskanen ja Kirsi-Kaisa Sinisalo
Rooleissa Sinikka Salminen, Lasse Sandberg, Jarkko Tiainen, Katariina Kuisma-Syrjä, Aleksi Aromaa, Birgitta Putkonen
Lavastussuunnittelu Juha Mäkipää
Pukusuunnittelu Anne Laatikainen
Valosuunnittelu Jari Vuori
Äänisuunnittelu Harri Kuittinen

Hiljaiset sillat on parhaiten tunnettu Clint Eastwoodin ohjaamana elokuvana, jossa ohjaaja itse näyttelee Meryl Streepin kanssa.

Hiljaisten siltojen ensi-ilta on 27.2.2019 Hämeenlinnan Teatterin Päänäyttämöllä.

Esityksen kesto n. 2h sisältäen väliajan.

Arvosteluja:

  • Salminen ja Sandberg – niin täysiverisiä näyttelijöitä kuin he ovatkin – onnistuvat luomaan riipaisevan tunnelman, joka on kuin todellisesta elämästä mitään siitä poistamatta tai mitään siihen lisäämättä. / Matti Pulkkinen / Radio Sun 28.2.2019
  • Francesca Johnsonin (Sinikka Salminen) ja Robert Kincaidin (Lasse Sandberg) kohtaaminen on elävä, sähköinen ja uskottava ja saa esityksessä kaiken tarvitsemansa tilan. Sinikka Salminen ja Lasse Sandberg tekevät päärooleissa upeaa työtä. Etenkin Salmisessa on juuri oikeanlaista hiljaista voimaa, joka kantaa vaivattomasti katsomoon saakka. / Marika Riikonen 28.2.2019 Hämeen Sanomat
  • Sinikka Salminen Francescana ja Lasse Sandberg Robertina esittävät vahvaa tunnetta erittäin vakuuttavasti. Heidän suhteensa esittäytyy kauniin hellänä: kosketukset ja suukottelut ovat lempeyttä täynnä./ MeViisi-blogi 24.3.2019

Katsojapalautteita:

  • Olin ensimmäistä kertaa Hämeenlinnan teatterissa ja tulin nimenomaan Hiljaiset sillat -esityksen vuoksi. Olin ennakkonäytöksessä, mutta sitä ei esityksen kulusta ja näyttelijätyöstä huomannut yhtään; kaikki toimi loistavasti. Minulle jäi erittäin positiivinen mielikuva Hämeenlinnan teatterista ja tulen varmasti toisenkin kerran.
  • Sinikka Salminen onnistui näytelmässä erinomaisesti. 
  • Paineet varmaan suuret, kun esikuvana loistoelokuva. Onnistuitte hyvin. Intensiivisyys ei herpaantunut missään vaiheessa.

Hiljaiset sillat

Kommentit