TAITEILIJATAPAAMISET Verstas -näyttämöllä

TAITEILIJATAPAAMISET Verstas -näyttämöllä

« Palaa esityslistaan

Mitä

Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia tarinoita Hämeenlinnan Teatterin menneisyydestä, huikeista persoonista ja onko teatterissa todellakin ollut kummitus.....
Näissä illoissa tarinat eivät lopu kesken. 

Näitä tarinoita on mukava kuunnella nauttien samalla lasillinen. Kaikki illat ovat siis anniskeluiltoja, jolloin ravintolamme palvelee läpi illan.

Iltoja emmännöi säihkyvä Sinikka Salminen.

Iltojen kesto n. 1h 10 min, ei väliaikaa!

Illat järjestää Hämeenlinnan Teatterin Näyttelijäyhdistys ja Hämmästy ry

18.10. klo 18.30 Arja & Matti Nurminen

He ovat yksi Hämeenlinnan rakastetuista näyttelijäpariskunnista, jotka tulivat Hämeenlinan Teatteriin vuonna 1975. Siitä lähtien he ovat valloittaneet hämeenlinnalaiset monilla huikeilla roolitöillään. Esityksiä heillä molemmilla on ollut lukemattomia määriä eikä varmasti kommeluksilta ole vältytty. Tänä iltana saatetaan saada myös vastaus kysymykseen minkä takia Hämeenlinnan Teatterissa on ollut yhtäaikaa töissä jopa 5 pariskuntaa...

8.11. klo 18.30 Harri Ekonen & Matti Kuikkaniemi

Harri Ekonen liittyi Hämeenlinnan Teatterin näyttelijäkuntaan vuonna 1986. Ekonen oli mukana myös ensimmäisissä stand up-illoissa, jotka ovat sittemmin valloittaneet koko Suomen.

Matti Kuikkaniemi on Hämeenlinnan yksi pitkäaikaisimmista ohjaajista. Hän tuli taloon vuonna 1984. Hänen ohjaaja-uralleen on mahtunut useita kantaesityksiä mm. suuren menestyksen saavuttanut Niskavuori sekä Maria Callasin Mestariluokka.

Tässä illassa muistellaan myös Hämeenlinnan mieletöntä taiteilijapersoonaa Raija Paalasta. Nämä miehet, jos ketkä, ovat siihen oikeita ihmisiä...tarinaa tulee ja paljon!

22.11. klo 18.30 Lasse Sandberg & Birgitta Putkonen

Tänä lltana muistellaan Verstas-näyttämön esityksiä ja tapahtumia vuodesta 1991 tähän päivään asti.

Kommentoi Facebookissa