Johanna Reilin

Johanna Reilinillä tulee tänä vuonna täyteen 30v Hämeenlinnan Teatterissa. - Teatterikorkeakoulun jälkeen Mikko Nousiainen antoi nuoren riekaleisen näyttelijänalun kasvaa rauhassa. Olen ikuisesti kiitollinen Mikon hyväksynnästä ja tuesta.

Johanna muistelee uraltaan erityisellä lämmöllä Moonikan roolia ja yhteistyötä Sirkku Peltolan kanssa "Mummun saappaassa soi fox"-esityksessä.

- "Hirviön lahja" oli oli varmasti raskaimpia ja hienoimpia haasteita. Esitykset, joissa komedia ja tragedia yhdistyvät, ovat minulle rakkaimpia. " Maan päällä paikka yksi on" oli pakahduttavan ihana.

Johanna saa työssään eniten voimaa yhteispelin ilosta.

"Ilimari Jauhiaasen teräksinen takavyö" oli yhtä juhlaa.

Hän haluaa mainita lukuisista töistään myös "Kaaoksen", "Viimeisen vuoteen" ja "Tätini on toista maata"-esityksen, jonka roisista tekstistä saamaa negatiivista palautetta Johanna ei aivan ymmärtänyt.

-Minun mielestäni kyse oli rosoisesta, kauniista tarinasta, jota katsottiin pienen pojan näkökulmasta. Mutta jokainen katsoo kutakin esitystä oman historiansa kautta ja siksi mielipiteitä on monia. Teatteri on hieno laji!