Lisää saikkua, kiitos!

Lisää saikkua, kiitos!

« Palaa esityslistaan

Mitä

Saikkua kiitos esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 250 kertaa ja sen on nähnyt yli 45 000 katsojaa. kiitos kaikille katsojille, meillä kaikilla on ollut todella hauskaa! Huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista, ennakkoluuloista jne. Ja mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?!

Siksi syksyllä 2017 saa ensi-iltansa Saikkua kiitos esityksen jatko-osa Lisää Saikkua Kiitos. Lupaamme, että meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun pääsemme tutkimaan uusia aiheita! Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri-kisassa? Mutta paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Siis tervetuloa syksystä 2017 eteenpäin Lisää Saikkua Kiitos esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu!

Käsikirjoitus: työryhmä ja Ismo Leikola

Ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä

Näyttämöllä: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen

Tuotanto Iltama.fi

Esitykset 2.-3.11 Päänäyttämö

Esityksen kesto n. 2h sisältää väliajan 

Kommentoi Facebookissa