Ilkka Heiskanen: Elmo

Ilkka Heiskanen: Elmo

« Palaa esityslistaan

Mitä

”Älkää nyt tappiota tarjotko tuollaiselle pojalle, jolla on viisi pyörylää päässä. Sillä pitää olla harvinaisempi ja komeampi nimi. Tuosta pojasta tulee vielä jotakin häkellyttävän suurta. Sanokaa minun sanoneeni että, tuosta pojasta kasvaa sellaista, mikä ei ole täysin meikäläisten tajuttavissa.”
-Ukki- 

Onnellisen lapsuuden, merillä seilaamisen, rakkauden ja sattumuksen kautta Elmosta kehkeytyy kaikkien urheilulajien superlahjakkuus. Hän päihittää kaikki kaikessa. 

Elmon mainetekoja Suomeen ja Elmon kotikylään Kainalniemelle selostavat Suomen kansan rakastamat radioäänet Immo ja Lyly! 
Juhani Peltosen romaanista dramatisoinut Ilkka Heiskanen  

Ohjaus Ilkka Heiskanen 
Rooleissa Ilkka Heiskanen
Tuotanto Iltama Oy/ Otto Kanerva/ iltama.fi 

Esityksen kesto: Noin 2h (sis. väliajan)

  • "Tarinaa tulee hengästyttävällä tahdilla, ei voi muuta kuin ihailla ja ihmetellä Ilkka Heiskasen menoa. Ensin on naurettu itsemme lämpimiksi, sitten pienenpieni hengähdystauko ja tunnelma on muuttunut täysin. Herkistynyt. Käsinkosketeltava. Olen todennut tämän ennenkin, mutta harvalla on sellainen taito. Yksi käden liike, yksi katse, yksi sana - ja nauru on juuttunut kurkkuun puristamaan." / Teatterikärpäsen puraisuja -blogi 16.3.2019
  • Kiitos häikäisevän hienosta Elmosta. En muista koskaan kokeneeni niin intensiivistä läsnäoloa, jonka Ilkka Heiskanen loi uniikilla ja uskottavalla tavalla. Käsittämätöntä, millainen voiman yhden miehen hahmoissa sinkoili.

    Kaisa Seppälä

  • Kyllä oli aivan loistava suorastaan huikea nimipäivänään Elmon tunnelmiin eläytynyt Ilkka Heiskanen. Kiitos Ilu!! 

    Wimu Virtanen

Kommentoi Facebookissa